در زمان بارداری چه چیزهایی نباید بخورید
آیا از خوردن پنیر پارمزان روی پاستا لذت می برید – بهتر است از این به بعد از خوردن آن صرف نظر کنید. پنیرهای نرمی که با شیرهای غیرپاستوریزه تهیه می شوند محل رشد باکتری لیستریا هستند، که می تواند برای شما و فرزندتان بسیار خطرناک و حتی کشنده باشد. سعی کنید از مصرف پنیرهایی نظیر بری، کممبر، فتا، آبی، بلانکو، فرسکو و پانلا اجتناب کنید، مگرآنکه روی لیبل آنها پاستوریزه بودن نوشته شده باشد. اگر درمورد پنیرها شک داشته و یا بیرون غذا می خوریذد، پیش از مصرف حتما بپرسید.